Oh! Holy Mary Original Vibrating Pleasure Oil - 6 ml

  • Produktnummer: NU51361
  • Ord. pris 249 kr
  • 139 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Oh! Holy Mary Original Vibrating Pleasure Oil - 6 ml

Oh Holy Mary är en världssuccé och finns nu i lager hos Box2You.se!

Vill du känna värmen, fuktigheten och kåtheten där nere?

Äntligen finns en helt naturlig stimulansgel för kvinnor som verkligen fungerar! Chockerande kraftfull!

Oh! Holy Mary är kanske marknadens mest omtalade och efterfrågade orgasmolja någonsin. Den har fått högsta betyg i tidningen Amelia med citat som: "Det uppstår en intensivt pulserande, vibrerande stimulans, det känns verkligen som en sexleksak - en motorväg till orgasm". Den har dessutom diskuterats flitigt och hyllats i succépodden "Alla Våra Ligg".

Den populära gelen är baserad på fröolja från hampa-växten och fungerar otroligt stimulerande för både honom och henne. Den är en av de mest stimulerande produkterna och ger dig en pirrande och kittlande effekt som intensifierar den sköna känslan otroligt mycket. Många upplever en vibrerande känsla som nästan känns som en riktig vibrator. Använd den under dina ensamstunder eller tillsammans med din partner.

Applicera och massera in en droppe på klitoris eller ollonet och ni kommer redan efter 15-30 sekunder känna effekt. Den unika och intensiva känslan varar i upp till 45 min. För män som använder den på ollonet kan både en förhöjande och fördröjande effekt uppstå, helt utan att bedöva.

Ingredienser: Olivolja, alkohol, fruktextrakt av Zantholyxom Bungeanum, fröolja från Hampa Sativa, kanelolja och eugenol.

Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras.

Innehåller: 6ml

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha