Kategorier
Information

King Cock .7" Uncut Cock - Dildo Med Rörlig Förhud - Natur

329:-
Från 14 kr/månad
Antal:
Art.nr: PD5561-21

King Cock 7" Uncut Cock - Natur

Upplev det senaste från King Cock-serien. Får vi lov att presentera något helt nytt - en icke omskuren dildo med rörlig förhud som glider tilbaka! Allt för att verkligen skapa en naturligt känsla och ett naturligt utseende på denna King Cock 7" Uncut Cock.

Denna modell avser 7" eller ca 17,8 cm införbar längd. Upplev känslan av en dildo med förhud som med lite glidmedels hjälp enkelt går att dra tillbaka - verkligen en helt naturlig och härligt stimulerande känsla. 

Den kraftfulla sugkoppen sitter fast på nästan vilken yta som helst vilket gör det hela ännu mer spännande då du kan ta  dig en ridtur när du helst önskar!

TIPS: Använd alltid glidmedel innan du drar tillbaka förhuden på din King Cock Uncut Cock så att det går att göra lätt och utan motstånd.

Färg: Svart

Penetrerande längd: 17,8 cm 

Total längd: 19,1 cm 

Omkrets: 14,2 cm

Diameter bredaste stället: 4,6 cm


Om King Cock!

King Cock har sedan lanseringen tagit hela världen med storm och har på kort tid blivit en av storsäljarna. En serie lyxdongar från välkända Pipedream för dig som bara vill ha det bästa! Tillverkade i Pipedreams senaste högteknologiska gummifabrik i USA, i ett helt nytt material som verkligen känns som äkta vara. Du kan klämma och nypa dongen i huden och känslan är precis som en äkta penis. Mjuk och följsam, fullt böjbar men ändå styv på ett helt naturligt sätt. Materialet är stabilt och gediget och du känner genast på den tunga vikten att detta är en leksak du kommer att ha i många år framöver.

Vill du att din dildo ska se ut och kännas precis som den stenhårda kuk du alltid har fantiserat om? Sluta dröm och klicka hem den nya KUNGEN av dongar!

Varje ven, skaft och ollon är noggrant handgjort och handmålat med en fantastisk detaljkänsla för att ge dig den mest realistiska upplevelse någonsin.

Den kraftfulla sugkoppen i basen fäster mot nästan alla plana ytor och gör dem kompatibla med strapon-selar.

Givetvis helt fria från ftalater & latex. 100% kroppsäkra och allergivänliga.

  • Otroligt realistisk
  • Hållbart material som varar många år framöver
  • Ftalatfri och allergivänlig
  • Mycket stark sugfot
  • Strap-on harness kompatibel 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan