Kategorier
Information

Get Real Soft Touch - 18 cm Med Pung

249:-
Från 10 kr/månad
Antal:
Art.nr: 10175

Get Real Dual Density Soft Touch är en helt ny revolutionerande teknik att framställa otroligt naturtrogna dongar som både känns och ser ut som äkta vara.

Dongen har en inre styv plastkärna som är väldigt lätt böjlig men som gör leksaken lika styv som en errigerad penis. Böjer du dongen lite lätt och sedan släpper den fjädrar den tillbaka till sitt naturliga styva läge rakt upp.

Runt denna finns sedan två lager fantastiskt hudligt material. Ett indre del som är styvare ohc en yttre del som känns likt hud. Allt detta tillsammans gör att denna känns precis som en äkta penis. Inspirationen till detta är förståss alla lösmusar som under längre tid funnits i samma material men som inte riktigt används på ett smart sätt i dongar. Denna dong kan du nypa den lite i huden för den äkta känslan och den känns ändå styv och redo precis som en äkta penis hade varit! Den följer dig i olika vinklar om du t.ex. rider den mot en vägg, eller böjer den lätt när den ska penetrera.

Utrustad med stark sugfot så att du när du vill kan ta en ridtur och rida dig till orgasm!

Denna modell är 18 cm lång och har en otroligt realistisk pung. En riktigt naturlig storlek som motsvarar många svenska mäns normalstora penis i både längd och tjocklek. Känslan av att bli tagen av denna samtidigt som pungen stöter mot blygdläppar och klitoris kommer göra att du tror att du blir tagen av en äkta man. Den har en smal top och ollon utan kanter och mäter 4 cm på bredaste stället. Dess naturliga storlek gör att denna passar både för anala och vaginal lekar. Har du t.ex. alltid drömt om att bli tagen dubbelt men inte riktigt vågat ta steget fullt ut? Då är denna dong perfekt att ha i rumpan samtidigt som kanske din kille tar dig i musen. Enbart din fantasi sätter gränserna för vad denna naturtrogna leksak kan göra!

Tänk på att rengöra väl med toy cleaner och använda puder med jämna mellanrum för att bevara den äkta känslan på huden.

Längd totalt: 18 cm

Längd införbar: 14 cm

Diamater: 4 cm

Material: TPE

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan