Kategorier
Information

Intense Silicone 3 Ring - Large

299:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3000012715

Unik penis-, pung- och prostatstimulator med smart konstruktion som kommer skapa orgasmer du aldrig upplevt förr!

Njut av otroligt explosiva utlösningar med Intense Silicone Plug. Leksaken består av en mjuk analplugg tillverkad helt i finaste silikon. Ansluten till pluggen hittar du tre mjuka penis- och pungringar som du trär över hela paketet och som håller allt i ett stadigt grepp. 

Kombinationen av penisring, pungring och prostatastimulering är en fullträff som måste upplevas! När paketet sitter i ett stadigt grepp, pluggen på plats och orgasmen närmar sig upplevs en explosiv känsla.

Med denna i baken och ringarna runt din kuk, får du en hårdare och starkare erektion än någonsin tidigare! De superstretchiga penisringarna gör dig stenhård samtidigt som pluggen stimulerar dig analt. Den runda spetsen på analpluggen gör den enkel att föra in även för ovana användare. Pluggen på denna modell är den största i serien och perfekt för dig som upptäckt hur skönt det är att ha något rejält där bak. Den anala njutningen tar det hela till en helt ny nivå!

Diamater plugg: 4,6 cm på bredaste stället (Storlek Large)

Total längd inklusive ringar: 35 cm

Diameter ring: 3,1 + 3,1 + 4,5 cm - mycket stretchig

Material: Silikon

Färg: Svart

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan