Kategorier
Information

Smartballs Silicone Duo - Knipkulor I Silikon

99:-
Ord. pris 159:-
Från 4 kr/månad
Antal:
Art.nr: ER50027PNK

Silikontäckta knipkulor i en ny och fräsch design. Både skönt och enkelt att hålla rent. Dessutom med snöre - även detta i silikon för extra hygienisk känsla.

Kulorna är hårda men rörliga tack vare det mjuka yttermaterialet. En inre kula med en tyngd i varje boll som gör att du känner dem och kan knipa kring dem. Kulorna har en bra tund och väger 53 gram totalt. Denna modell är dessutom något minde än övriga vilket gör dem perfekt för dig som redan är ganska tight eller för dig som redan använt större kulor och att dessa nu sitter för hårt och därmed inte ger samma träning längre. Då är det dags att gå ner en storlek för fortsatt träning.

Knipkulorna är perfekta för att träna upp bäckenmuskulaturen eller varför inte bara ha att leka med?!

Detta är knipkulor av mycket hög kvalitet och är något varje kvinna bör äga.

Knipkulor har många goda egenskaper såsom att de hjälper till att återställa bäckenbottenmuskulaturen efter en förlossning, förbättrar vaginal kontroll och hjälper till att förhindra urinläckage - och de kan också ge starkare orgasmer. 

Mått:

Längd enbart kulorna: 7 cm

Längd snöre: 8,5 cm

Total längd: 15,5 cm

Diameter kula: 3 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan