Kategorier
Information

Double Side Pleasure Stroker - Vagina & Mun Med Tunga!

279:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: ERM1041

Fräck och otroligt smidig leksak för män som vill ha friheten med variation!

Denna rejäla leksak på hela 470 gram är som ett litet mästerverk för maximal njutning för män. Tillverkad i ett mjukt otroligt hudliknande material som verklängen känns som äkta vara. I ena änden hittar du en inbjudande mus med vackra rosa blygdläppar som har alla detaljer på plats. Till och med kan du smeka hennes klitoris samtidigt som du ger henne en rejäl omgång. På insidan finns ett naturligt mönster som får det att kännas som du knullar på riktigt!

Vänd på henne och du hittar två fylliga läppar redo att suga av dig. Även här en otrolig detaljrikedom med små - tack och lov - mjuka tänder och en rejäl tunga som smeker undersidan av din penis precis som under en äkta avsugning. Tungan går till och med att nypa och dra ut en bit ur leksaken. Längre ner i svalget hittar du lustknottror som just påminner om en riktig avsugning/deep throat! 

Så börja med en av de skönaste avsugningarna du fått och avsluta med att sätta på henne tills du sprutar hennes mus full! Hur tight du vill ha det kan du själv reglera genom att krama leksaken olika hårt.

Perfekt form att hålla i när du njuter och smidig att göra ren under rinnande vatten då det går rakt igenom leksaken.

Använd rikligt med vattenbaserat glidmedel för en naturlig blöt fitta eller mun som är redo att ta din penis till max.

Längd: 18 cm

Diameter: 7 cm

Material: TPE

OBS - Får ej användas med silikonbaserat glidmedel då detta kan lösa upp leksaken. Använd även puder med jämna mellanrum för att hålla henne i nyskick. 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan