Kategorier
Information

Satisfyer Luxury - High Fashion

1 479:-
Från 62 kr/månad
Antal:
Art.nr: E28577

Senaste tillskottet från Satisfyer som tar upplevelsen till en helt ny nivå! Kombinera lyxiga material som ger extravaganta höjdpunkter​ samt vibrationer med Satisfyers sugande effekt = multipla orgasmer utan dess like med stil! 

Satisfyer Luxury High Fashion - I lyxig borstad aluminium!

Satisfyer tar nu sina leksaker ytterligare ett steg upp i form och kvalitet med sin nya serie Satisfyer Luxury. Dessa leksaker ligger något högre i pris men ger också en helt annan känsla, perfekt för dig som bara vill ha det bästa och som är beredd att investera några kronor extra i din totala njutning. Om du inte vill kompromissa med exklusiv elegans även när det gäller din sexleksak är den här eleganta, tysta tryckvågsvibratorn i cool lyxdesign den perfekta juvelen för dina klitorala spaäventyr!

Har du kanske redan provat Satisfyer Pro 2 och älskar dess utförande och än mer orgasmerna som du garanteras om och om igen? Då är Satisfyer Luxury High Fashion en perfekt uppgradering med ett fantastiskt vackert utseende. 
Den ergonomiska formen på Satisfyer Luxury High Fashion ligger bekvämt i handen och ger dig en kunglig känsla tack vare den eleganta ytan av borstad aluminium samtidigt som du har ett fast grepp. Med smidig elegans omsluter sig ringen av extra mjukt medicinskt liquid-silikon runt din klitoris och skämmer bort den med den hisnande sköna Satisfyer tryckvågsstimuleringen. Intensiteten på tryckvågorna styr du enkelt med knapptryck vilket gör att du kan öka stimuleringen långsamt eller börja direkt med ditt älsklingsprogram - välj mellan 11 olika hastigheter och njut av din personliga favorit i fulla drag. Eftersom den är vattentät blir den snyggt formade tryckvågsvibrator till en ubåt i duschen, vilket ger dig en ännu intensivare upplevelse! 

Detta är helt enkelt en leksak som andas kvalitet på alla sätt och vis. Känslan i formgivningen, tyngden i handen ihop utförandet i borstad aluminium samt att den även kommer i en exklusiv förpackning perfekt som gåva gör inte det hela sämre!

Material: 

Laddas med medföljande magnetiska USB-kabel.

Material: Borstad aluminium. Extra mjukt huvud av liquid-silikon (kan tas av för enkel rengöring).

Vattentät.

Om Satisfyers unika sugfunktion:

En helt ny typ av revolutionerande teknologi har tagit marknaden för kvinnliga orgasmer med storm! Denna produkt liknar inget du tidigare sett och känns inte som något du tidigare provat. Det är en "orgasm-maskin" för kvinnor som inte bygger på det traditionella sättet med vibrationer att göra och för första gången någonsin kan du stimulera din klitoris utan beröring. 

Satisfyer är precis vad varje kvinna vill ha, en sexleksak avsedd att ge dig intensiva och multipla orgasmer! Satisfyer ger dig med sitt ovala huvud och en innovativ vakuumteknik underbar beröringsfri massage direkt på klitoris. Placera Satisfyer mot din klitoris, luta dig tillbaka och bara njut. Du behöver varken röra, trycka eller flytta produkten, den sköter allt jobbet åt dig! Med sina intensiva tryckvågor och kittlande pluser ger den dig beröringsfri stimulans. Den ger flera och mycket intensiva orgasmer inom några minuter. Produkten är helt vattentät, så det kan med fördel användas i duschen eller i badet för ännu mer njutning. 

Till skillnad mot andra jämförbara produkter har Satisfyer en helt unik vattentät konstruktion så inget glidmedel eller andra vätskor kan tränga in vilket gör den 100% hygienisk. Den är dessutom betyligt tystare än liknande produkter på marknaden.

Det som fått kvinnor att komma skönt i årtionden är sköna vibrationer mot klitoris. Förhoppningsvis har du som tiotusentals andra kvinnor även provat den helt nya känslan av att få din klitoris att njuta av Satisfyers intensiva sugande tryckvågor. Men en del har saknat känslan av att både få klassiska vibrationer kring och runt klitoris tillsammans med dess unika sugande känsla. Denna modell har utrustats med både sug och vibration för att tillfredställa alla behov. 

Få känslan av att någon suger på din klitoris samtidigt som du känner intensiva vibrationer fortplanta sig i ditt kön och du har en helt ny typ av upplevelse framför dig! Välj mellan de 11 hastigheterna och när du är redo kan du även starta och styra din Satisfyers sugande del. Välj mellan 10 hastigheter på vibrationerna. Med vibration och sug på samtidigt kommer orgasmen - och kanske rentav även fontänorgasmer - få dig att njuta intensivt!

Så välj själv om du vill börja mjukt med sköna vibrationer och avsluta med intensivt sug på din klitoris, denna leksak har allt!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan