Kategorier
Information

Dubbeldildo Tjock - Lila

299:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: 2980079

Drömer du om att få något i båda hålen samtidigt? Kanske njuter du redan av att bli stimulerad både bak och fram samtidigt?

Med denna sköna dubbeldildo blir du tagen i alla hål samtidigt! En dubbeldildo för dig som vill bli rejält uppfyld både analt och vaginalt för orgasmer starkare än någonsin tidigare.

Dess rundade former glider lätt på plats och modellen har en rejäl dong både för analt och vaginalt bruk. Alltså perfekt för dig som brukar njuta av analsex och vill känna känslan av en fullstor penis tar dig analt. 

Dubbeldildon är tillverkad mjukt PVC som är flexibelt och böjligt. Detta gör att dongen följer dina rörelser för en naturlig och skön känsla. En kraftig sugfot i bottten gör dessutom det möjligt att rida dessa två helt utan händer. Sätt den på kaklet i duschen och få känslan av en dubbelmacka!

Denna högkvalitativa dubbel dildo har en otroligt realistisk känsla som att du aldrig känt förut. Materialet är mjukt, slätt, flexibelt, hälsosamt att använda och 100% ftalatfritt.

Mått:

Vaginalt: 12 cm x 3,5 cm

Analt: 12 cm x 3 cm

Total längd: 18 cm

Material: PVC

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan