Kategorier
Information

Smartballs Silicone Heavy Ball - Knipkula I Silikon

99:-
Från 4 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0510874

Silikontäckt knipkula i en ny och fräsch design. Både skönt och enkelt att hålla rent. Dessutom med snöre - även detta i silikon för extra hygienisk känsla.

Kulan är hårda är dessutom försedd med extra tyngd på hela 80 gram. Det kanske inte låter mycket men för en knipkula är detta mycket. Detta gör den perfekt för dig som tycker att vanliga knipkulor är för stora och sitter på plats utan träning. Denna kula är av mindre modell och dessutom med extra tyngd vilket gör att du måste knipa för att hålla den på plats. I och med detta är denna perfekt för dig som redan är ganska tight eller för dig som redan använt större kulor och att dessa nu sitter för hårt och därmed inte ger samma träning längre. Då är det dags att gå ner en storlek för fortsatt träning.

Kulan är perfekt för att träna upp bäckenmuskulaturen eller varför inte bara ha att leka med?!

Detta är en knipkula av mycket hög kvalitet och är något varje kvinna bör äga.

Knipkulor har många goda egenskaper såsom att de hjälper till att återställa bäckenbottenmuskulaturen efter en förlossning, förbättrar vaginal kontroll och hjälper till att förhindra urinläckage - och de kan också ge starkare orgasmer. 

Mått & Vikt

Diameter kula: 3,1 cm

Vikt: 80 gram

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan