Kategorier
Information

Remote Controlled Vibrating Panties

299:-
Ord. pris 599:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0583740

Oavsett om du är själv hemma eller på stan med din partner är detta en superfräck nyhet som kommer att förgylla er vardag och ta sexlivet till en helt ny nivå!

Använd det mycket kraftfulla ägget direkt mot klitoris om du vill få en skön orgasm samtidigt som ni har sex hemma eller välj att sätta ägget i de medföljande trosorna. Vips så har du ett par vibrerande trosor som öppnar upp för många spännande lekar på stan!

Varför inte ta på trosorna med tillhörande ägg och låta din partner ta hand om fjärrkontrollen? Antingen hemma i sovrummet eller kanske till och med låta honom/henne styra hur skönt du ska få ha det även ute bland folk? Fjärrkontrollens räckvidd är tillräcklig för att styra vibrationerna över middagsbordet, från ett närliggande rum eller längre bort i baren!

Detta set består av en kraftfull mini-vibrator i bulletformat med en diskret fjärrkontroll för äventyrliga nöjen.  När eller var passionen än tar dig, är den här spännande vibben redo att ge dig 10 intensiva vibrationsfunktioner för ultimat njutning. Använd den diskreta fjärrkontrollen för att gå igenom de 10 olika vibrationersvariationerna för en mängd intensiteter och mönster att välja mellan. Oavsett om du väljer att hålla kontrollen eller du har lämnat nöjet i din partners hand, kommer denna kraftfulla teaser säkert att ge omvälvande känslor. 

Mått:

Bullet: 6 cm lång, 1,8 cm bred

Batteri

Ägg: 3st LR44

Fjärrkontroll: 1st 27A 

En uppsättning batterier medföljer

Storlek trosor: Small-Large

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan