Kategorier
Information

Real Rapture - Sky Emotion 29 cm - Tjock XXL Dildo - Brun

299:-
Ord. pris 599:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: 00700696

Drömmer du kanske om att en dag bli tagen av en riktig tjock bamse? I så fall är detta dongen för dig!

Denna dong  är speciellt framtagen för dig som vill ha något riktigt grovt i dig. Att kunna ta en tur helt "hands free" som fyller ut på ett sätt som får dig att komma om och om igen.

Denna rejäla dong på över 900 gram kommer garanterat att skapa orgasmer du inte upplevt tidigare.

Med en längd på 29 cm är detta en dong en bra bit över den svenska medelstorleken. Men hemligheten här är inte längden utan tjockleken på hela 6 cm i diameter eller 19 cm i omkrets! 

Läcker brun dong för dig som alltid velat bli tagen av en stor svart och som kommer att testa hur mycket du verkligen klarar av och kan ta!

Mjuk och följsam i känslan men samtidigt hård och stabil. Naturlig avgutning med alla detaljer så som ådror, tydligt ollon och pung finns där för att du nästan ska glömma bort att det inte är äkta!

I botten finner du en kraftfull sugpropp som gör att du när som helst kan ta en ridtur helt hands-free. Smidigit när du vill rida dongen och samtidigt få händerna fria att t.ex. smeka dig själv till skön orgasm.

Tillverkad i genomskinligt/klart material för ett exklusivt och neutralt intryck. Perfekt även för att helt kunna se hur denna härliga leksak tränger in och fyller ut maximalt!

Längd: 29 cm (ex sugfot 25,5)

Penetrerande längd: 22 cm

Omkrets: 19 cm

Diamater: 6 cm 

Material: PVC 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan