Kategorier
Information

Advanced Automatic Smart Pump

1 290:-
Från 54 kr/månad
Antal:
Art.nr: 13391

Penispumparnas Rolls-Royce - en helautomastisk lyxpump för dig som vill ha det allra bästa. Denna modell är dessutom utrustad med digital display där du får reda på både tryck, tid, batterikapacitet och mycket mer!

En skön penispump som är mer än bara en vanlig pump. Med denna kan du själv ställa in det för dig det perfekta träningspasset för din penis. Välj själv sugeffekten, tiden och hur effekten ska gå upp och ner över tid. Detta är både skönt och smart! När du sedan startat programmet är det bara att luta sig tillbaka och njuta av behandliningen. Givetvis finns även manuell styrning om så önskas. Den skapar med lätthet ett vakum och med hjälp av bara en knapptryckning släpper du lika lätt ut luften om så önskas. För in penis genom den supermjuka silikonsleeven, starta pumpen och låt den göra jobbet åt dig!

Advanced Automatic Smart Pump är speciellt utformad för dem som söker extrem sensation, en högteknologisk, uppladdningsbar penispump med mänger av funktioner. 

Dess automatiska pump är enkel att kontrollera och kan snabbt ge dig en skräddarsydd upplevelse. Håll in på/av-knappen i tre sekunder för att göra den redo. 

Med i förpackningen följer även två olika sleeves. Den tajta sleeven på insidan är slitstark och har en knottrig yta som stimulerar dig extra mycket samtidigt som den skapar en perfekt omslutning och vakuum. Texturen efterliknar en äkta vaginas insida för en naturlig känsla. Den är tillverkad av kvalitativt TPR som varken innehåller ftalater eller doftämnen. Allt för att du ska få en så hälsosam och skön upplevelse. Sleeven kan dessutom användas utan pumpen för att ge dig en skön stund. Medföljer gör även en mindre sleeve för att sluta tätt i botten. På så sätt lämnas hela pumpens cylinder öppen för din penis att växa i. 

Med en cylinderformad pump garanteras du det bästa vakuumet, och därmed den bästa effekten. Speciellt bra effekt blir det om du använder pumpen regelbundet. Du kan också mäta din framgång med måtten på pumpens utsida och se hur din penis växer. Den transparenta delen av låter dig studera din penis när den växer.

Du laddar smidigt din penispump via medföljande USB-kabel. Vid rengöring använder du varmt vatten och tvål. För skönaste känslan rekommenderas vattenbaserat glidmedel.

Denna likt andra pumpar är som styrketräning för din penis och vid regelbunden använding ökar det storleken på din penis permanent.

Det är även ett perfekt redskap för dig med erektionsprobelm där pumpen oftast snabbt löser problemet!

Penispumpar används för att:

  • Förstora din penis storlek
  • Förhindra för tidig utlösning
  • Kan förbättra din sexuella prestation
  • Skapa längre varaktig erektion
  • Kan bidra till att behandla en lindrig peniskrökning

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan