Kategorier
Information

S8 Cannabis Relaxing Hybrid Lubricant - 50 ml

129:-
Från 5 kr/månad
Antal:
Art.nr: 97420

Detta är inget inget glidmedel som du hittar i hyllan på apoteket. Detta är en unik kombination av vattenbaserat, silikonbaserat glidmedel blandat med cannabisolja!

S8 Premium Cannabis Hybrid Lube är den perfekta matchen för konsumenter som inte vill kompromissa. Denna produkt kombinerar den silkeslena känslan av ett silikonglidmedel med enkel rengöring av en vattenbaserad formula och det är dessutom inte allt! Detta intima vårdande glidmedel innehåller också speciella ingridienser härledda från CBD, som återfinns i cannabis. Kända för sina avkopplande egenskaper, kommer dessa ämnen att underlätta för dig i det sköna och hjälpa dig att slappna av när du är spänd. Perfekt får många typer av lekar som t.ex:

  • Lekar med stora leksaker - hjälper dig att slappna av och ta emot större 
  • Sex - penetration om du är extra tight - får dig att slappna av och ta emot mer
  • Vid analsex - slappna av och njut 

S8 Cannabis Hybrid Lube är helt säkert att använda, parabenfri, ftalatfri, glutenfri, sulfatfri och innehåller inga tillsatta färger eller hårda konserveringsmedel. Med godkännande av medicinsk kvalitet följer S8 Cannabis Hybrid Lube också alla gällande EU-regler om intima vårdprodukter. 

Effekten av denna produkt varierar för den enskilde individen och ett visst resultat kan aldrig garanteras när det kommer till CBD.

Innehåll: 50 ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan