Kategorier
Information

Bondage Hand & Neck Restraints

379:-
Från 16 kr/månad
Antal:
Art.nr: 24927763001

Är det dags att ta total kontroll över din partner och låta dig slicka, smeka och kanske piska som du vill? Då är detta ett perfekt sätt att försätta din partner i ett läge där du gör precis som du vill. 

Detta smarta paket gör det möjligt att justera precis hur hårt din partner ska sitta fast med armarna - framför elelr bakom ryggen.

Set som består av halsband i mycket krafttigt nylon som justeras i halsen för att passa alla. Till detta är det kopplat ett band även detta i nylon som leder ner till inte mindre än fem olika nivåer av stålöglor.  

Bojorna fästes snabbt och enkelt med med kardborre och därefter i önskad position t.ex. bakom ryggen. Vill du vara snäll, sätt dem längst ner medan om du verkligen vill ta kontroll sätt dem högre upp bak på ryggen för total kontroll. Perfekt t.ex. om du vill kunna ta din parter bakifrån samtidigt som hon eller han är totalt hjälplös!  

Allt samman dekorerat med vackra blommor mot röd bakgrund för en extra exklusiv känsla. Längden mellan bojorna och halsbandet är justerbar för att passa alla. 

Material: 100% Polyester 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan