Kategorier
Information

Red Balloon - Uppblåsbar XXL Vibrator

479:-
Från 20 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0567388

Denna dong är till för dig som vet vad du vill ha! Gillar du att ha något stort och grovt i dig är detta en RED BALLON som kommer att passa dig utmärkt! Och inte nog med att den kan bli gigantisk i storlek och fylla ut dig till max i vilka öppningar du än önskar - den har vibrator och sugpropp också!

Fäst dongen på valfri yta och ta dig en ridtur som du sent kommer att glömma.. Med denna härliga dong kan du på ett enkelt sätt själv styra hur stor och kraftig dong du vill ha och klarar av, och när du känner att du snart inte klarar mer.. då kanske du startar vibratorn för att få uppleva något långt bortom det vanliga! 

Den är försedd med en hård inre kärna med ett mjukt överdrag av latex vilket gör att du alltid har en stadig dong - men som dessutom går att reglera i storlek så att dongen - som kan pumpas upp till TRE GÅNGER sin originalstorlek - fyller ut dig totalt och underbart skönt!

Du pumpar enkelt upp dongen med medföljande pump och släpper därefter ut luften genom en enda knapptryckning.

Längd på dong: 16,5 cm

Diameter: Mellan 3,8 cm och ca 11,4 cm!

Material: Latex, PCV

Vibrator drivs av: 3 st AA-batterier

Färg: Röd

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan