Kategorier
Information

Palm Power - Extreme Massage Wand - Uppladdningsbar - Rosa

1 290:-
Från 54 kr/månad
Antal:
Art.nr: E27578

Palm Power Extreme är det senaste tillskottet till den omåttligt populära kategorin Wands. Palm power är sedan tidigare testvinnare och har marknadens starkaste vibrationer i uppladdningsbart litet format. 

Nu kommer desstuom Extreme modellen som har ÄN starkare motor och en något större storlek än den vanliga Palm Power. 

Utöver helt galet starka vibrationer har denna wand en smart vikel på huvudet som få andra wands har. Detta gör att du kommer åt klitoris perfekt under tiden ni har sex och ger dig även en bättre ergonomisk ställning även när du leker själv. 

Perfekt för dig som tröttnat på svaga, trötta vibratorer är detta en serie som varit otroligt uppskattad. Palm Power Extreme som just nu är marknadens mest kraftfulla har även en otroligt stor fördel jämfört med de andra och det är storleken. Låt dig inte luras av att denna ryms just i din handflata - denna är GALET effektiv och vibrerar lika kraftigt som sina större motsvarigheter - eller mer! Med en storlek som är hälten av t.ex. Fairy fast med lika starka vibrationer är leksaken lättare att använda. Du kommer åt bättre samtidigt som ni har sex och den ligger mjukt och bekvämt i handen. Huvudet är dessutom helt böjligt så att du kan hitta en position som gör de extra skönt för just dig! 

Palm Power Extreme är en mycket kraftfull och steglös variabel massageapparat dessutom är uppladdningsbar. Ladda den enkelt med USB via dator eller mobilladdare och du är klar för många sköna orgasmer. 

Detta är helt enkelt en extremt skön klitorisvibrator som är till för dig som njuter extra av rejäla vibratorer!

Diameter huvud: 40 mm


OBS! Produkten är ej vattentät och kan därför INTE rengöras under rinnande vatten. Använd rengöringsspray.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan