Kategorier
Information

Satisfyer Multifun 3 - 33 Olika Njutningsvarianter!

479:-
Ord. pris 599:-
Från 20 kr/månad
Antal:
Art.nr: 360088

Efter storsäljande succér som klitorisstimulatorer och partnervibratorer kommer nu senaste tillskottet från Satisfyer. En helt unik och mycket smart leksak som fungerar lika bra för honom, henne som för par. En riktig "swiss-army-knife" att ha i er sexlåda och som kommer att ge er båda många sköna orgasmer framöver.

Med 3 starka motorer och över 100 kombinationer av vibrationer kommer ni båda att få mycket njutning av denna leksak. Allt från att sätta den mot klitoris till att föra "klykan" över ollonet och känna hur du som man kommer av enbart vibrationerna! 

Partner Multifun 3 är en innovativ och otroligt mångsidig sexleksak som kan användas under sololekar för både män och kvinnor eller som en parleksak för njutning tillsammans. Den är speciellt designad för att möta kundernas efterfrågan och behov. Multifun 3 har en unik design som ger den fler än 33 sätt att använda den på. På förpackningen hittar du dess olika användningsmöjligheter – men det är endast fantasin som sätter gränserna.

Med hela tre kraftfulla motorer utspridda i leksaken och de 10 vibrationsprogrammen som kan styras oberoende av varandra får du möjlighet att välja mellan hela 100 vibrationskombinationer. Välj din favoritkombination som tar din njutning och orgasm till nya höjder.

Det rörliga huvudet kan vridas 180 grader vilket gör att den passar vid alla möjliga ställningar och lekar, både vid sololekar och lekar tillsammans med din partner. Den passar för singlar och alla par. Som man kan du använda den runt din penis på olika sätt för att uppleva sköna vibrationer både för pung, skaft och ollon. Du kan även använda den för att stimulera dig analt.

  • Som kvinna kan du både stimulera klitoris, blygdläppar, g-punkt, anal och bröstvårtorna utifrån flera olika vinklar.
  • Om ni använder den under parlekar kommer ni båda att stimuleras med sköna vibrationer. Den kan bland annat användas mot klitoris samtidigt som mannen penetrerar sin partner eller placeras runt penisen för att möjliggöra dubbelpenetration.

Placera vibratorn på olika ställen och se vilket som ger dig mest njutning.

Leksaken har en silkeslen yta av kroppsvänligt silikon som känns bra mot huden. Den är 100% vattentät vilket låter er njuta både i dusch och bad.

Till din Multifun 3 medföljer en magnetisk USB-kabel som gör att du smidigt att ladda den när batteriet tar slut.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan