Kategorier
Information

Private The Original - Vacuum Cup To Go

279:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: 10735

Rykande färsk nyhet från välkända PRIVATE som är enormt stora på vuxenfilmer kommer nu en riktigt skön lösfitta till ett oslagbart pris. Vacuum Cup To Go är något mindre än en fleshlight original men beytdligt smidigare att ta med!

Du känner igen formen efter världens mest sålda leksak till män. Perfekt förpackad lösfitta som du enkelt kan njuta av och sedan stoppa undan på ett smidigt sätt. Öppna locket fram och du hittar en mycket inbjudande vagina-öppning tillverkad i otroligt likt hudmaterial. En kärlekstunnel med sköna knottror preciss som äkta vara. I botten regleras suget så att du kan ställa in din perfekta känsla. Denna modell är dessutom mjuk i plasten vilket gör att du kan klämma på mitten av leksaken samtidigt som du njuter. På så sätt kan du reglera vilket sug hon ska ge och hur hårt det skal vara.

Sleeven går att ta ut och göra rent från själv yttere plast-höljet. Sen är det bara att sätta tillbaka och du är redo för nästa stunds njutning. 

Vid användning rekommenderas rikligt med vattenbaserat glidmedel så att du får en naturlig känsla av en blöt mus. 

Längd: 21 cm

Diameter: 7,5 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan