Kategorier
Information

Lelo Sona Cruise 2 - Svart

1 095:-
Ord. pris 1 399:-
Från 46 kr/månad
Antal:
Art.nr: 7932

Efter Lelos succé med Sona kommer nu den uppgradera modellen Sona 2!

Får vi lov att presentera Lelo SONA 2 Cruise - klitorisstimulatorn som kommer att ge dig otroligt intensiva multiorgasmupplevelser!

Sona 2 är en revolutionerande klitorisstimulator från kvalitetsmärket Lelo. SONA 2 är en sonisk klitorismasserare. Det betyder att den inte drivs av vibrationer som en vanlig sexleksak. Istället använder den ljudvågor och pulser för att stimulera hela din klitoris – inte bara den yttre delen som man kan se och röra. Detta kan ge en helt ny sorts orgasm och ett långvarigt klimax efter en sensationell uppbyggnad.

Du kan välja mellan 12 tystgående och intensivt tillfredställande inställningar och hitta läget som passar dig för stunden. Då stimuleringen inte har direktkontakt med klitoris kan den användas för att uppnå multipla orgasmer utan obehag. Knapparna på SONA 2 är så lättanvända att du kan använda dem med stängda ögon. 

SONA 2 är tillverkad av ett helt stycke silikon och detta gör den vattentät – även vid laddningsuttaget. Detta gör att du kan ta med den ner i badkar eller dusch för våta lekar. Är dessutom superlätt att rengöra.

Vad är Sona Cruise
Cruise Control är en specialutvecklad funktion av LELO och är exklusiv för SONA 2 Cruise. Det är en funktion som reserverar 20% av SONA 2 Cruise:ens fulla effekt under normal användning. När den trycks hårdare mot kroppen då motorn börjar tappa kraft så släpps de extra 20 procenten lös så att intensiteten inte minskar. Det är inte en inställning utan den är helt automatiskt, och det eliminerar det vanligaste klagomålet vid klitorisstimulering. 

Sillnaden mellan Sona Curise och Sona Cruise 2

Större och mjukare yta för djupare njutning
Munstycket är något bredare och extra mjukt. Med en mjukare vaddering runt om får du högsta komfort. Munstyckets insida är dessutom djupare för total tillfredsställare – både inifrån och ut.

Greppvänlig och ergonomisk design
Baksidan är utsmyckad vågformade räfflor som som ger ett perfekt grepp och elegant design.

Fler intensitetsnivåer
12 olika intensitetsnivåer för en mer varierad njutning i stället för 8 som på förra modellen.

Den är dessutom uppladdningsbar via USB – en timmes laddning ger dig en timmes njutning.

Storlek: 99 x 88 x 56 mm.

Färg: Svart

Material: Silikon

Inte att förglömma: I tidningen Glamour med rubriken "This Might Be the Best Vibrator I've Ever Tried" rekommenderas den till alla kvinnor som eftersöker sensationell klitorisstimulation.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan