Kategorier
Information

Licking Tounge - Slickhjul / Oralsex-stimulator

299:-
Ord. pris 499:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: ER10222

För någa år sedan kom en helt ny typ av leksak för kvinnor. En leksak som inte baserades på vibrationer utan där mjuka silikontungor slickade klitoris till total extas!

Sedan dess har det hänt en del och detta är den senaste leksaken i samma serie som vi på Box2You kan erbjuda till ett smått otroligt pris. Tystare, effektivare och med fler hastigheter än sin föregångare kan vi presentera Licking Tounge!.

Gillar du oralsex, njuter skönt av att bli slickad kommer du älska denna leksak! Tänk att kuna bli slickad hur länge som helst, när helst du vill. 

Otroligt smidig leksak att hålla i och där toppen är tillverkad i finaste silikon och formade som 10 små tungor! Hjulens toppar är tunna och böjer sig lätt vid beröring mot klitoris.

Välj mellan hela 12 olika program och hastigheter på hjulet när det slickar dig. T.ex. välj ett program som slickar, väntar slickar väntar som uppvärmning innan du letar dig vidare bland programmen. Hela leksaken är dessutom uppladdningsbar så att du inte behöver tänka på att ha batterier tillhands.

 Används tillsammans med rikligt av vattenbaserat glidmedel för den perfekt och rätta känslan. 

Drivs av: Uppladdningsbar

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan