Kategorier
Information

Silicone Extension Sleeve +4 cm - Svart

199:-
Från 8 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0534811

Superlyxig sleeve tillerkad i finaste silikon för för dig som vill ha en riktig kvalitetsprodukt som håller lång tid framöver!

Känner du dig ibland otillräcklig i sängen när det gäller längd? Eller vet du kanske med dig att din partner verkligen njuter extra mycket när hon/han blir maximalt fylld? Nu finns en seriös och billig lösning för att lösa detta!

Det har länge sålts sleeves till män för att förlänga penisen samt öka mannens uthållighet. Men aldrig tidigare har det funnits ett  alternativ som på riktigt gör dig till en riktig sexmaskin som nu. 

Naturlig avgjutning/design så att det känns som äkta vara kommer ta din partner till nya höjder. Denna sleeve ger ökar penis längd ca 4 cm vilket ger partnern än mer njutning.

Trä enkelt över den supermjuka sleeven över din penis och du är redo att köra. Materialet är mycket flexibelt och töjbart och sitter likt en kondom över din penis. Därmed sitter den även fast perfekt under hela samlaget. Minskar känsligheten i ollonet för mannen så att han kan hålla på länge samtidigt som det ökar njutningen för kvinnan. Win-win för båda helt enkelt!

Sleeven har en längd på totalt 20 cm.

TIPS: Denna går även fint att använda direkt på en slät dildo/stav för att göra denna hudliknande mjuk och längre.

Enkel att göra ren under rinnande vatten. Tänk på att enbart använda tillsammas med vattenbaserat glidmedel. 

Denna modell:

Förlängning: 4 cm

Införbar längd för penis: 16 cm

Tjocklek: 3,5 cm i diameter - flexibel för att smita åt och sitta fast runt din kuk

Längd: 20 cm

Material: Silikon

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan