Kategorier
Information

Dream Toys - Wheel of Fortune - Slickmaskin/Slickhjul Med Vibrator!

499:-
Från 21 kr/månad
Antal:
Art.nr: 21597

För någa år sedan kom en helt ny typ av leksak för kvinnor. En leksak som inte baserades på vibrationer utan där mjuka silikontungor slickade klitoris till total extas!

Direkt från Dram Toys kommer nu men riktigt smart vibrator varje kvinna bör äga. Den kan nämligen både slicka dig till orgasm och vibrera dig till orgasm! 

Gillar du oralsex, njuter skönt av att bli slickad kommer du älska denna leksak! Tänk att kuna bli slickad hur länge som helst, när helst du vill. 

Otroligt smidig liten leksak att hålla i och där toppen är tillverkad i finaste silikon och formade som 10 små tungor! Hjulens toppar är tunna och böjer sig lätt vid beröring mot klitoris.

Välj mellan hela 9 olika program och hastigheter på hjulet när det slickar dig. T.ex. välj ett program som slickar, väntar slickar väntar som uppvärmning innan du letar dig vidare bland programmen. Hela leksaken är dessutom uppladdningsbar så att du inte behöver tänka på att ha batterier tillhands.

Som det inte vore nog är denna modell även utrustad med en mycket stark vibrator i botten av staven. Botten är klädd i silikon och mjukt rundad, perfekt för att föras mellan blygdläpparna och mot klitoris. Även här kan du välja mellan hela 9 olika hastigheter och program. 

Så varför inte värma upp med att bli slickad en bra stund för att sedan sätta vibratorn mot klitoris och njuta av en fantastisk orgasm!?

Används tillsammans med rikligt av vattenbaserat glidmedel för den perfekt och rätta känslan. 

Drivs av: Uppladdningsbar

Längd: 14,5 cm

Material: Silikon, ABS plast

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan