Kategorier
Information

Autoblow A.I - Avsugningsmaskin

1 849:-
Ord. pris 2 290:-
Från 77 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0597252

Autoblow är en helt unik uppfinning där män kan få en hands-free avsugning utan att röra ett finger! Om du letar efter världens bästa avsugningsmaskin behöver du inte leta längre. Autoblow A.I. är den nämligen den ultimata onaniprodukten för dig som älskar avsugningar.

Som ett resultat av många års forskning där över 1000 timmars av avsugningsvideos har analyserats för att förstå verkliga rörelser har Autoblow A.I. tagits fram. Autoblow A.I. använder sig nämligen av artificiell intelligens för att ge dig en verklighetstrogen avsugning av absolut högsta klass.

Motorn använder sig av en patenterad teknik som greppar tag och åker upp och ner över din penis i olika mönster. Välj mellan 10 olika av avsugningsupplevelser. För varje läge kan du även välja mellan 10 olika hastigheter. Du styr funktionerna hjälp av knapparna på maskinen. Med den översta knappen kan du dessutom pausa funktionerna vilket gör att du kan pausa när du är nära att komma för att på så sätt kunna hålla på mycket längre och njuta mer.

Välj mellan dessa 10 lägen stimulerande lägen:

  1. Full Stroke – Rör sig maximalt upp och ner över hela din penis.
  2. Intense Edge – Rör sig upp och ner i 3 sekunder och sedan pausa i 1-2 sekunder vilket hjälper dig att bygga upp en mer intensiv orgasm.
  3. Fast Edge – Maximala rörelser upp och ner i 15 sekunder och sedan pausa i 2 sekunder.
  4. Teasing Slow Stroke – Två maximala rörelser följt av en halv sekunds pause.
  5. Top Stroke – Rör sig upp och ner i toppen av maskinen. Perfekt för dig med kortare penis.
  6. Bottom Stroke - Rör sig upp och ner i botten av maskinen. Perfekt för dig med längre penis.
  7. Top & Bottom Stroke – Växlar mellan rörelser i toppen och botten av maskinen.
  8. Masterstroke 1 – Här kombineras maximala rörelser, topprörelser och bottenrörelser.
  9. Masterstroke 2 – Denna upplevelse är som Masterstroke 1 men med varierade hastigheter.
  10. Full A.I. Experience – Denna avsugning är något du aldrig fått av en leksak tidigare. Varje gång du väljer det här läget får du en unik avsugning. Maskinen kommer själv att bestämma hur tekniker och hastigheter ska kombineras. Precis som om du hade fått en äkta avsugning!

Utbytbara sleeves

Den mjuka sleeven är tillverkad i 100% kvalitativ silikon som ger en realistisk känsla, är enkel att rengöra och passar de flesta penisstorlekar. Använd vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse och rengör den nog efteråt.

Till din Autoblow A.I medföljer en sleeve med en oral öppning och på insidan finns stimulerande räfflor. För en varierad upplevelse kan du även köpa till vaginal sleeve med annorlunda texturer på insidan. 

Drivft
För att använda produkten kopplar du in sladden i ett vägguttag. Detta betyder att du aldrig behöver oroa dig för dyra batteribyten. Den kraftfulla och hållbara motorn i metall är designad för att hålla för över 500 timmars användning. Den är 50% tystare än Autoblow 2 men samtidigt tre gånger så kraftfull. Med ett inbyggt avkylningssystem är motorn designad för långvarig användning. Autoblow A.I. använder sig även av ett microchip och fyra sensorer för att kontrollera rörelserna. Sensorerna flyttar armen som greppar och sleeven till 250 olika punkter.

Det är superenkelt att sätta igång! Sätt i sladden i vägguttaget, applicera glidmedel, håll din Autoblow A.I. på plats och låt den göra jobbet. Det kommer verkligen att kännas som om någon ger dig en fantastisk avsugning.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan