Kategorier
Information

Satisfyer Wand - Svart

479:-
Ord. pris 599:-
Från 20 kr/månad
Antal:
Art.nr: E26016

Från ett av de hetaste märkena just nu, Satisfyer - presenteras nu en helt ny och mycket prisvärd Wand.

Satisfyer's Wand-er Woman är en förförisk Magic Wand som både kan stimulera din känsliga punkter och effektivt massera hela din kropp. Äntligen är följeslagare som inte klagar över att ge dig en fantastisk massage - precis så länge du själv önskar!

Tack vare sin imponerande storlek och kraftfulla motor på insidan av silikonhuvudet kommer Wand-er Woman att skänka många orgasmer framöver.

Wand-er Woman är tillverkad i silkeslent och medicinskt silikon som är skonsam och mjuk mot huden. Dessutom kommer det rundade massagehuvudet skickligt åt alla delar av kroppen för en avslappande massage.

Tack vare kraften i totalt 50 olika vibrationskombinationer kommer Wand-er Woman att stimulera dina klitoris tills alla spänningar släppt och du kommer skönt. Välj mellan tio olika vibrationslägen och kombinera dessa med fem olika intensitetsnivåer. Wand-er Woman har intensitetsnivåer som passar alla!

Som om högsta kvalitet inte vore nog så är den dessutom 100% vattentät och kan användas i såväl duschen som under vatten. Batteriet är uppladdningsbart och laddas via medföljande USB-kabel. Märket Satisfyer var ett av de överlägset bäst säljande märkena under hela året 2019, och samtidigt ett av de märken med minst reklamationer.

  • Imponerande XXL-storlek
  • Massagehuvud för intensiv stimulans och massage
  • 50 vibrationskombinationer (10 lägen & 5 intensitetsnivåer)
  • Tystgående motor
  • Vattentät (IPX7)
  • Kroppsvänligt silikon av medicinsk kvalitet
  • Enkel att rengöra
  • Uppladdningsbar via magnetisk USB

Massagehuvudet mäter 5 cm i diameter och är 6 cm långt.

Total längd: 34,5 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan