Kategorier
Information

Vibrating Pussy & Ass Balls - Trådlös & Uppladdningsbar Njutning

679:-
Från 28 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0597775

Helt unik kombination där du kan njuta både bak och fram samtidigt och dessutom bli styrd av din partner! Detta är den ultimata leka-på-stan-leksaken för par som vill ta förspelet till en helt ny invå!

Läckert litet trådlöst ägg i hög kvalitet med många funktioner och användningsområden.

Dessa två vibrerande Love Balls är sammankopplade med en flexibel silikonsträng (9 cm lång) och designande för att stimulera dig vaginalt och analt samtidigt. Den större kulan levererar vibrationer medan den mindre kulan har en lös vikt på insidan som ökar stimulansen och ger en fantastisk känsla. De sju vibrationslägena kan styras via den trådlösa fjärrkontrollen (räckvidd upp till 10 meter).

Den större kulan är utformad för att stimulera dig vaginalt medan den mindre kulan passar perfekt för att simulera rumpans känsliga delar. Den är tillverkad i silkeslen silikon. Använd vattenbaserat glidmedel för en behaglig införsel och skönare känsla.

Leksaken är också lämplig för att träna upp din bäckenbotten. Den kan även bäras diskret under vardagliga aktiviteter. Njut i dusch eller bad, den är nämligen vattentät.

Du laddar leksaken smidigt via den medföljande USB-kabeln. 120 minuters laddning ger dig upp till 70 minuters njutning.

Drivs av: Fjärrkontrollen kräver 1 x 23A-batteri (ingår).

Diamter ägg: 3,7 och 2,9 cm

Längd ägg: 7 och 5 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan