Kategorier
Information

Bad Bitch Lipstick Vibrator - Uppladdningsbar Diskret Vibrator

299:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: 14176

Är du tjejen med attityd som inte vill ha något som alla andra eller killen som vill ge bort något unikt? Då är detta helt rätt sexleksak för er!

Här är den perfekta leksaken för dig som vill ha med en skön vibrator på exempelvis resan eller i handväskan utan att någon vet om det. Kanske låta den ligga jämte sängen utan att barnen får reda på vad det är. Den är perfekt maskerad så att ingen upptäcker vad det verkligen är för något och det är heller inga problem att låta den ligga framme var som helst.

Är trots sin lilla storlek - i form av ett läppstift i origanalstorlek - en mycket kraftfull vibrator. Detta gör att toppen på läppstiftet vibrerar galet mycket och kommer att skänka mycket njutning åt dig som tycker om utsides stimulering. Välj mellan hela 10 olika program och hastigheter genom en enda knapp. Ladda upp den med din mobilladdare eller dator och efter två timars laddning har du en timme på högsta hastighet att njuta av. 

Sätt den mjuka silikontoppen direkt mot klitoris och låt vibrationerna ta dig till sjunde himmelen! 

Vibratorn är dessutom vattentät och lätt att rengöra.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan