Kategorier
Information

Italian Buttplug 6,5" - 17 cm - Rosa

299:-
Ord. pris 599:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: 7099175

Få din anala njutning att bli ännu skönare!

Mycket rejäl och kvalitativ plugg i glidvänligt material med sugpropp för enkelt fäste på slät yta. Detta är en rejäl pjäs för dig som är van vid anala leksaker och nu vill ha en väl tilltagen plugg på hela 8 cm i diameter. Ta en härlig anal ridtur när du mest av allt längtar efter det. Med mjuk spets upptill för att lättare kunna föra in den i den anala njutningsporten och närmast sugfoten finns en avsmalnande del för att den ska sitta stabilt på plats.

Om Italian Cock

Efter vår absolut storsäljande serie Real Rapture kommer nu uppföljaren Italian Cock. En serie realistiska dongar och buttplugs som är tillverkade i Italien med högkvalitativa material. Med stor noggranhet på detaljer och hudens naturliga veck. Med realistiska vener och med en flexibel kropp för att göra den sexuella upplevelsen så naturlig som möjligt. Dess storlek tillåter spännande penetrationer, redo att tillfredsställa alla dina sexuella önskningar. Med stark sugfot i basen för att garantera maximal stabilitet från valfri position är detta en given favorit för njutning hands-free. 

Längd: 16,5 cm

Diameter: 8 cm 

Färg: Rosa

Material: Biobaserad PVC - Phthalatfri och kroppssäker 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan