Kategorier
Information

Italian Cock 15,5" - 40 cm - Rosa

799:-
Ord. pris 1 190:-
Från 33 kr/månad
Antal:
Art.nr: 7099178

Är du ute efter en rejält tilltagen pjäs som är både grov och lång?! Då är detta din drömdong för många sköna ridturer! 

Den här bjässen till dong på hela 40 cm i längd och 7 cm i diameter på bredast stället är stadig i materialet med ett tydligt ollon och pung samt härliga ådror för den naturliga känslan. Tillverkad med alla detaljer för att efterlikna den äkta varan och göra det underbar skönt. En rejält tilltagen dong för dig som både vill ha längden och grovheten och som verkligen vet vad du vill ha - perfekt för dig som är ute efter något från det grövre artilleriet!

I botten finner du en kraftfull sugpropp som gör att du när som helst kan ta en ridtur helt hands-free. Smidigt när du vill rida dongen och samtidigt få händerna fria att t.ex. smeka dig själv till skön orgasm. Används med fördel ihop med glidmedel för en än härligare och glidigare upplevelse!

Om Italian Cock

Efter vår absolut storsäljande serie Real Rapture kommer nu uppföljaren Italian Cock. En serie realistiska dongar tillverkade i Italien med högkvalitativa material. Med stor noggranhet på detaljer och hudens naturliga veck. Med realistiska vener och med en flexibel kropp för att göra den sexuella upplevelsen så naturlig som möjligt. Dess storlek tillåter spännande penetrationer, redo att tillfredsställa alla dina sexuella önskningar. Med stark sugfot i basen för att garantera maximal stabilitet från valfri position är detta en given favorit för njutning hands-free. 

Längd: 40 cm

Diameter: 7 cm 

Färg: Rosa

Material: Biobaserad PVC - Phthalatfri och kroppssäker 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan