Kategorier
Information

Chastity Metal Cage With Penis Plug 11,5 cm

479:-
Från 20 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3010016

Behöver du tygla dig själv eller din man så att du kan vara helt säker på att han inte är olydig? Vill du ta över kontrollen över hans käraste organ och känna att det är du som bestämmer när han får komma eller inte?

Använd då denna exklusiva cock cage för att låsa in hans ädlare delar finaste stål. I denna variant medföljer dessutom en ihålig penis-plug som förs ner i urinröret. Det fixerar penisen ytterligare men ger ändå möjlighet att urinera genom pluggen. Den gär även att ta av om man enbart vill använda buren. 

Tillverkad av rostfritt stål och består av två delar. En pungringoch en penisbur. De två delar samlas med det medföljande hänglåset. När du öppnar hänglåset kommer ringen att frigöra sig från penisdelen och sedan kan du ta av hela kyskhetsbur.

Två nycklar ingår för hänglåset.

Själva pungringen har en invändig diameter på ca. 4,5 cm och delen som monteras på penis är ca. 11,5 cm lång. Invändig diamater på penisburen är ca 3,7 mm.

Längd på penis plugg: 70 mm.

Så här monterar du denna metall kyskhetsbur:
- Trä penisringen över penis och pungkulor.
- Trä penisburen på penis.
- Låsa ihop de två delar med hänglåset.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan