Kategorier
Information

Love Stick Panty Vibrator

399:-
Ord. pris 599:-
Från 17 kr/månad
Antal:
Art.nr: 60002

Rykande färsk nyhet som lockar till massor av spännande lekar både i och utanför sovrummet!

Denna silkeslena och släta vibrator passar perfekt i dina trosor för en skön och diskret stimulans. Det böjda, penisformade skaftet hittar din g-punkt samtidigt som basen med dess utbuktning särar på blygdläpparna och riktar in sig på din klitoris. Få känslan av att ha något i dig samtidigt som vibrationerna retar din klitoris. 

Som detta inte vore nog styrs allt helt trådlöst med den medföljande fjärrkontrollen och du har inte mindre än 12 olika program och hastigheter att välja mellan. Lämna kontrollen till din partner (om du vågar), eller styr din egen njuting hemma eller t.ex. på stan eller vid ett restaurangbesök! Du kan också välja att styra vibrationerna med knappen på vibratorn om du t.ex. vill använda den i sovrummet för skön njutning. 

Vibratorn är uppladdningsbar och laddas med medföljade USB-kabel som du enkelt ansluter till en dator eller med din mobilladdare.

Batteri: 2st AA (Till fjärrkontrollen),

Total längd: 12,3 cm. Penetrerande längd: 10,5 cm 

Diameter: 3,5 cm 

Material: Silikon, ABS

Färg: Rosa

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan