Kategorier
Information

Fist Of Fury - XXXL Fisting-leksak! - Natur

279:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: PD4301-21

Har du tröttnat på små gulliga dildos och VERKLIGEN vill ha något stort i dig som fyller ut? Kanske till och med funderat på om det här med fisting är något för dig?

Denna exakta avgutning av en verklig kvinnohand som garanterat kommer att göra jobbet och få dig komma om och om igen! Tillverkad i USA från välkända Pipedream Products och givetvis i ett helt kroppssäkert antibacterielt material. 

En knuten hand och del av arm på hela 28 cm och vikt på nästan 630 gram kommer den garanterat att ta dig till nya höjder!

Mjuk och följsam i känslan men samtidigt hård och stabil. Naturlig avgutning av en knytnäve med alla detaljer. Greppvänligt handtag i slutet av leksaken så att den blir lätt att hålla även med glidmedel på.

Perfekt för sköna fist fucking lekar i både vagina och anal! Så vill du känna hur det känns att bli ordentligt fistad men inte har någon som har lämplig storlek på hand är detta dongen för dig!

Längd: 28 cm

Diameter: 8,1 cm på bredaste stället

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan