Inflatable Wireless Butt Plug

  • Produktnummer: 0597910
  • 799 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Inflatable Wireless Butt Plug

Riktigt fräck buttplug som både kan vibrera, pulsera och expandera - dessutom allt samtidigt!

Leksaken är en uppladdningsbar vibrerande buttplug/prostatavibrator för härlig känsla som både passar man och kvinna. Men denna pluggen gör något som andra normalt inte gör - den går från en lite smal plugg till en rejäl som kan fylla dig ordentligt.

Välj mellan att bära den och pumpa den till valfri storlek genom en enda knapptryckning. Vill du dessutom ha vibrationer som känns skönt i hela baken kan du aktivera det automatiska läget då pluggen blåser upp och ner sig själv i takt till den pulserande starka motorn. Väl mellan hela 7 program av vibration och pumpning för maximal anal njutning!

Så med en enkel knapptryckning kan du blåsa upp pluggen genom den inbyggda smarta pumpen inbyggd i leksaken, likväl som att enkelt blåsa ner den. Så hur stor plugg klarar du innan du exploderar i en skön orgasm?

Pluggen kommer i storleken 3,4 cm men kan blåsas upp till nästan 5 cm på bredaste stället. Du går alltså från en small till en large genom att bara trycka på en knapp. 

För att slippa batterier är den givetvis uppladdningsbar så att du alltid är redo för nya lekar. Ladda den enkelt med medföljande USB kabel i dator eller mobil-laddare.

Möjligheterna är många med denna leksak och enbart du/ni sätter gränserna. Perfekt både att bäras på stan likt som att användas i BDSM lekar där "master" kontrollerar storleken på bärarens plugg genom fjärrkontroll.

Längd buttplug: 8,1 cm

Diameter: 3,4-4,9 cm

Drift: Uppladdningsbar - USB-laddningskabel medföljer

Färg: Svart

Material: Silikon

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha
NÄSTA MÅNAD