My Pod - Uppladdningsbar Vibrator Med Laddcase

  • Produktnummer: 14305
  • 1 290 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

My Pod - Uppladdningsbar Vibrator Med Laddcase

Är du en av alla tjejer som behöver direkt klitorisstimulering för att få orgasm? Då behöver du inte ha en stor leksak för att göra jobbet - MY POD är precis vad du behöver!

Liten, vackert designad och mycket kraftfulla vibrationer får du av denna lilla leksak. Perfekt att ha med på resan, lätt att förvara och superdiskret i lådan bredvid sängen. Gör även det lätt att komma åt klitoris samtidigt som du har sex!

MyPod ™ är nöje med teknik kombinerat med bekvämlighet och rörlighet . Om du är van vid airpods är detta motsvarigheten - enda skillnaden är att detta istället för hörlurar är en mycket diskret vibrator som kan laddas i sitt case.

Denna vibrator ger en oöverträffad njutningsupplevelse när och var du vill. Med ett unikt laddningsfodral, inbyggt UV-desinficerande ljus och kraftfulla vibrationer, är MyPod ™ framtidens nöje och njutning att ha med på resan. Den har även ett reselås vilket innebär att den inte riskerar att gå igång under resans gång. Inga fler röriga sladdar eller kablar, den här vibratorn är den första i sitt slag med ett trådlöst laddningsfodral med magnetisk anslutning. Släpp enkelt ner massageapparaten i fodralet för att ladda en helt tömd vibe upp till två gånger. Med 7 funktioner med kraftfull vibration, pulsering och eskalering, kommer denna snygga och diskreta vibrator att leda dig till ett paradis i orgasmens tecken. Du behöver heller inte gissa hur mycket kraft det är kvar i leksaken - en batteriindikator med flera punkter lyser när din vibrator är redo för action och visar hur mycket power det är kvar.

Du behöver heller inte lägga ner någon tid på rengöring av din nya favoritleksak, det finns nämligen ett inbyggt UV-desinficeringsljus som rengör och desinficerar vibratorn på 10 minuter inuti laddningsfodralet. Vibratorn går i 40 minuter på hög hastighet, 50 minuter på låg hastighet och kan helt ladda massageapparaten och fodralet på bara två timmar.

Vibratorn är 100% vattentät vilket gör att du kan använda den för njutning även i duschen eller badet.

Laddcaset laddas med USB. Vibratorn laddas i caset. 

Mått:

Storlek vibrator: 7,5cm lång, 2,5cm diameter.

Storlek case: 11,5cm x 5,75cm x 4,5cm

Färg: Vit

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha