King Cock Plus .8" - Triple Density Cock Swinging Balls - 24,5 cm

  • Produktnummer: PD5731-21
  • 990 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

King Cock Plus .8" - Triple Density Cock Swinging Balls - 24,5 cm

En otroligt grov/tjock dong med dinglande pung..

King Cock Plus 8" - Triple Density Cock With Swinging Balls

Denna modell är 8" eller ca 17,8 cm i penetrerande längd. Otroligt tjock/grov dong perfekt för dig som föredrar tjocklek framför längd. Med extra naturlig design inklusive en riktigt verklighetstrogen, stor och dinglande pung - där du även kan känna kulorna om du klämmer på den. Låt denna dong ta dig riktigt hårt samtidigt som pungen stöter mot dina blygdläppar, helt enkelt perfekt för dig som vill bli ordentligt påsatt. Denna modell fyller ut dig skönt på ett sätt som du sällan känt tidigare och är inget för ovana användare. En mycket väl tilltagen penis som du bara hittar på otroligt välutrustade män. En kuk som denna tillsammans med en klitorisvibrator och du är i himlen direkt - efter multipla orgasmer!

Med en kraftfull sugfot för handsfree ridturer när andan faller på. Används med fördel ihop med ett vattenbaserat glidmedel för extra njutning.

Penetrerande längd: ca 17,8 cm 

Total längd: 24,5 cm 

Diameter bredaste stället: 5,2 cm

Material: TPE


Om King Cock!

King Cock har sedan lanseringen tagit hela världen med storm och har på kort tid blivit en av storsäljarna. En serie lyxdongar från välkända Pipedream för dig som bara vill ha det bästa! Tillverkade i Pipedreams senaste högteknologiska gummifabrik i USA, i ett helt nytt material som verkligen känns som äkta vara. Du kan klämma och nypa dongen i huden och känslan är precis som en äkta penis. Mjuk och följsam, fullt böjbar men ändå styv på ett helt naturligt sätt. Materialet är stabilt och gediget och du känner genast på den tunga vikten att detta är en leksak du kommer att ha i många år framöver.

Vill du att din dildo ska se ut och kännas precis som den stenhårda kuk du alltid har fantiserat om? Sluta dröm och klicka hem den nya KUNGEN av dongar!

Varje ven, skaft och ollon är noggrant handgjort och handmålat med en fantastisk detaljkänsla för att ge dig den mest realistiska upplevelse någonsin.

Den kraftfulla sugkoppen i basen fäster mot nästan alla plana ytor och gör dem kompatibla med strap on-selar.

Givetvis helt fria från ftalater & latex. 100% kroppsäkra och allergivänliga.

  • Otroligt realistisk
  • Hållbart material som varar många år framöver
  • Ftalatfri och allergivänlig
  • Mycket stark sugfot
  • Strap-on harness kompatibel 

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha