Life-Size Love Doll - Blowjob Betty - Lyxdocka

  • Produktnummer: RD304
  • Ord. pris 3 990 kr
  • 2 790 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Life-Size Love Doll - Blowjob Betty - Lyxdocka

Lyxdocka från välkända Pipedream i serien "Extreme Dollz" där varje docka är i naturlig storlek!

Jag är BJ Betty, den kuksugande drottningen som specialiserat sig på att tömma dig till sista droppen! Min mun är vidöppen och väntar på att du ska fylla den med varje cm av din hårda. Ta tag i mitt hår, böj huvudet bakåt, stick din kuk i halsen och gör dig redo för den mest realistiska avsugning du någonsin föreställt dig! Jag kommer inte att klaga, kräkas eller stå emot och det finns inga irriterande tänder att komma i vägen för det roliga! När du är på väg att komma, oroa dig inte för att dra ut - du kan explodera med din sats i min mun och jag sväljer varje sista droppe!

Denna otroliga fullstora uppblåsbar kärleksdockan är noga utformad med realistiska funktioner för en verkligt levande upplevelse. Hennes sexiga huvud med realistiska ögonfransar, äkta hår som är bara väntar på att dras i! Hon kommer verkligen till liv med armar som kan vridas 360 grader och härligt målade finger-och tånaglar. Händer, fötter och huvud i hårdplast. Ge hennes fasta bröst en squeeze medan du njuta av hennes extremt verklighetstrogna Fanta-Flesh ™ fitta och röv som känns ännu bättre än den äkta varan! Fanta-Flesh ™ fitta och röv är löstagbara för enkel rengöring, och kan även avnjutas separat för onani. 

Skötselråd

För att undvika för mycket luft i dockan, använd den medföljande pumpen och blås upp dockan till 90%. Låt vila i tio minuter så luften fördelar sig jämt.

Rengöring

Ta bort Fanta Flesh och skölj av den i ljummet vatten, sedan rengör du den med rengöring för sexleksaker, t.ex. Fleshwash. Låt torka. För att återfå den hudliknande känslan så täcker du den med ett tunt lager Fleshlight Renewing Powder.

Dockan kan du skölja i ljummet vatten och klappa torr med luddfri handduk. Förvaras på sval, torr plats åtskilt från direkt soljus.

Pump, repartionssats och instruktioner medföljer

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha