Life-Size Love Doll - Hannah Harper - Lyxdocka

  • Produktnummer: RD300
  • Ord. pris 3 990 kr
  • 2 790 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Life-Size Love Doll - Hannah Harper - Lyxdocka

Lyxdocka från välkända Pipedream i serien "Extreme Dollz" där varje docka är i naturlig storlek!

Vill du se vad som gömmer sig under denna vackra tjejs snygga yttre? Vad säg som ett par perfekt runda bröst, styva bröstvårtor och en fitta och röv så mjuk att de bara ber om att du kommer in! Ta mig med på en provkörning och känn hur det är att uppleva en riktig sexmaskin. Jag är enbart din att utforska och göra som du vill ... varje tum av mig! 

Denna otroliga fullstora uppblåsbar kärleksdockan är noga utformad med realistiska funktioner för en verkligt levande upplevelse. Hennes sexiga huvud med realistiska ögonfransar, äkta hår som är bara väntar på att dras i! Hon kommer verkligen till liv med armar som kan vridas 360 grader och härligt målade finger-och tånaglar. Händer, fötter och huvud i hårdplast. Ge hennes fasta bröst en squeeze medan du njuta av hennes extremt verklighetstrogna Fanta-Flesh ™ fitta och röv som känns ännu bättre än den äkta varan! Fanta-Flesh ™ fitta och röv är löstagbara för enkel rengöring, och kan även avnjutas separat för onani. 

Skötselråd

För att undvika för mycket luft i dockan, använd den medföljande pumpen och blås upp dockan till 90%. Låt vila i tio minuter så luften fördelar sig jämt.

Rengöring

Ta bort Fanta Flesh och skölj av den i ljummet vatten, sedan rengör du den med rengöring för sexleksaker, t.ex. Fleshwash. Låt torka. För att återfå den hudliknande känslan så täcker du den med ett tunt lager Fleshlight Renewing Powder.

Dockan kan du skölja i ljummet vatten och klappa torr med luddfri handduk. Förvaras på sval, torr plats åtskilt från direkt soljus.

Pump, repartionssats och instruktioner medföljer

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha