My Secret Thrusting Panty Vibrator

  • Produktnummer: 60023
  • 599 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

My Secret Thrusting Panty Vibrator

Rykande färsk nyhet som lockar till massor av spännande lekar både i och utanför sovrummet!

Denna silkeslena vibrator i finaste silikon passar perfekt i dina trosor för en skön och diskret stimulans. Det böjda, penisformade skaftet hittar din g-punkt samtidigt som basen med dess utbuktning särar på blygdläpparna och riktar in sig på din klitoris. Få känslan av att ha något i dig samtidigt som vibrationerna retar din klitoris. 

Som detta inte vore nog styrs allt helt trådlöst med den medföljande fjärrkontrollen och du har inte mindre än 7 olika program och hastigheter att välja mellan. Men denna modell har något som är helt unikt. Tryck på knappen på fjärrkontrollen och känn hur du blir skönt penetrerad av den penisformade leksaken. Njut av den sköna känslan av att du har sex och detta är möjligt att få njut av var du än befinner dig! Välj mellan olika penetreringshastigheter och program via fjärrkontrollen.

Lämna kontrollen till din partner (om du vågar), eller styr din egen njutning hemma eller t.ex. på stan eller vid ett restaurangbesök! Du kan också välja att styra vibrationerna med knappen på vibratorn om du t.ex. vill använda den i sovrummet för skön njutning. 

Vibratorn är uppladdningsbara och laddas med medföljande USB-kabel som du enkelt ansluter till en dator eller med din mobilladdare.

Total längd: 14 cm. Penetrerande längd: 12 cm 

Diameter: 4 cm 

Material: Silikon, ABS

Färg: Rosa

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha