The Stinger Electo-Play Wand

  • Produktnummer: 15794
  • 499 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

The Stinger Electo-Play Wand

Har ni tröttnat på piskor och vill ta er BDSM lek till näta nivå? Är du redo att ta steget in i en helt ny värld av sexuell stimulans och smärta? Om svaret är ja är detta något spännande för dig som vill testa elektrisk stimulans! En Electro-Play Wand!

Med denna stav i handen är det verkligen du som bestämmer! Använd den på din partners alla delar för att skapa en helt ny typ stimulans. Kittlande, pirrande och en måttlig stickning är allt inom räckvidd att dela ut för den som håller staven i sin hand. Utöver smärtan som utdelas för den som får staven på sig är den både effektfull och hotfull då den vid användning både låter högt och ger ifrån sig en blixt då den elektriska pulsen träffar huden. Handtaget har ett icke-ledande gummigrepp och en säker men kraftfull ström går mellan två tappar i slutet av den röda delen på staven.

Kink av Doc Johnson är ett spännande samarbete med Kink.com för att skapa en samling autentiska fetischartiklar av hög kvalitet som passar både långvariga utövare och nybörjare. 

Så vågar du lämna ifrån dig kontrollen till din partner? Bara fantasin sätter gränserna med Electro-Play Wand!

Längd: 38,1 cm

Diameter: 3,8 cm

Drivs av 2 st AA-batterier (medföljer ej)

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha
NÄSTA MÅNAD