Thrusting Vibrator Delux

  • Produktnummer: 10212PNK
  • Ord. pris 990 kr
  • 699 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Thrusting Vibrator Delux

Får vi lov att presentera Thrusting Vibrator Delux! Den perfekta leksaken när du är ute efter både penetrerande och vibrerande stimulans!

Revolutionerande ny leksak - oavsett om du leker själv eller med partner så är det något speciellt att få bli knullad utan att man själv rör en dildo ut och in. Känslan av att någon annan penetrerar dig och retar dig till orgasm är något riktigt extra..

Detta är en lyxig dong i kroppssäker cerise silikon med sköna rundade former som bara väntar på att få tränga in. Det sitter även en stark vibrerande motor längst upp i toppen som skapar vibrationer längs hela staven. 

Välj mellan hela 10 olika varierande och kraftfulla program för att reta fram din orgasm - från olika hastigheter till rena vibrationsprogram. När du så småningom börjar närma dig orgasm.. då trycker du på nästa knapp som får staven att börja röra sig in och ut inuti dig! Du har orgasmen som ett brev på posten. Rörelsen upp och ner går att variera i 3 olika valbara hastigheter med enkla knapptryck. Den penetrerande rörelsen gör att skaftet förlängs med ca 5 cm och simulerar penetrerande sex. 

Hur länge du vill bli tagen, hur hårt och hur mycket vibration du klarar samtidigt är upp till dig. Men du kommer att uppleva bland de starkaste orgasmerna du någonsin känt och blir med största sannolikhet inte missnöjd med detta köp för en sekund. Staven är dessutom både uppladdningsbar och stänksäker (ej helt vattentät). 

Delux modellen levereras dessutom med sugfot och hållare som gör att du både kan använda den genom att hålla den i handen, men även sätta den på t.ex en vägg, dörr eller liknande för  att helt hands-free bli penererad! 

Även en perfekt leksak för bondagelekar där partnern är fastspänd och där denna leksak placeras på ett sätt så att penetrering kan göras per automatik! 

Används med fördel ihop med vattenbaserat glidmedel.

Uppladdningsbar. USB-kabel för laddning medföljer.

Mått:

Längd totalt: 25 cm

Diameter dildo: 3,8 cm (dildon)

Införbar längd: 13 cm

Penetrerande slaglängd: 5 cm

Material: ABS, Silikon

Färg: Cerise upptill - basen kan levereras i svart eller vit osorterat.

OBS - Det är mycket viktigt att du inte håller emot med handen eller "testar" din nya leksaks styrka genom att hålla emot. Leksaken är designad för att användas vaginalt med ett begränsat naturligt motstånd. Annars kan mekanismen för rörelsen skadas.  

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha
NÄSTA MÅNAD