Volt Electro Fury

  • Produktnummer: 13597
  • 1 290 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Volt Electro Fury

Har du provat vanlig analsex och leksaker och njutit men nu redo att ta steget in i en helt ny värld av sexuell stimulans?

Om svaret är ja är detta det perfekt nybörjarplugg för dig som vill testa elektrisk stimulans!

Detta är en medelstor plugg på 12,75 cm som både passar nybörjare och vana användare. Men i detta fallet är det inte storleken som spelar roll. Här kan du helt själv styra hur mycket du klarar av att ta! Njut av spänningen och sammandragningarna pluggen skapar som kan användas både analt och vaginalt.

Den uppladdningsbara pluggen har en inbyggd stark motor som kan vibrerar med hela 7 olika program och hastigheter. När när njutningen sedan är maximal toppa allt genom att använda elektrisk stimulans i hela 5 olika styrkor. Både vibration och elektrisk stimulans styrs var för sig. 

Styr om du vill gå fort eller långsamt och intensitet i impulserna. Allt via den medföljande trådlösa fjärrkontrollen som räcker upp till 10 meter.

Så vågar du sätta pluggen på plats analt eller vaginalt och lämna över kontrollen till din partner? Eller kanske har du inget val då du redan är fastbunden? Bara fantasin sätter gränserna med Volt Electro Fury!

Storlek plugg: 12,75  cm

Införbar längd: 10,75 cm

Diameter: 3,25 cm

USB kabel för uppladdning medföljer

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha
NÄSTA MÅNAD