Kategorier
Information

Face Fuck Inflatable Gag

699:-
Från 29 kr/månad
Antal:
Art.nr: AB314

Face Fuck Inflatable Gag för sköna bondage och dominanslekar i sovrummet. Där bäraren av denna mask får se på nära håll men inte ta del av njutningen.

Denna modell får dessutom tyst på vilken mun som helst då gagen på insidan av dongen är uppblåsbar till galet stor nivå. Från sina blygsamma 4 cm i diameter där det går att prata med denna på plats till otroliga 8 cm i diameter där munnen är helt fylld och lite därtill! Så sätt den på plats och pumpa enkelt upp gagen tills det blir tyst på din undergivna partner.

Så använd som en gag, få tyst på din partner och låt honom eller henne enbart titta - få ett kön i ansiktet utan att ta del av det goda. Vad kan vara värre än att se en blöt mus komma i skön orgasm utan att kunna vara med?!

Dongen är solid dong i latex och banden som spänns bakom huvudet är även dessa i latex. En storlek passar därför alla då det är ett mycket flexibelt material. 

Längd på dong: 15 cm

Penetrerbar längd: 13,5 cm

Diameter: 4,5cm

Material: Latex

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan