Frakt & Leveranstid

BLIXTSNABB DISKRET LEVERANS - REDAN I MORGON?!

Fraktkostnad

Box2You använder sig av enhetsfrakt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Endast 39:- i frakt upp till 699kr och därutöver helt fraktfritt inom Sverige oavsett hur mycket du handlar för och oavsett hur mycket ditt paket väger!

Du har även alltid möjlighet att välja expressfrakt för endast 59:- som utöver att det går en till två dagar fortare också alltid skickas till till om bud. Perfekt om du inte vill att sambo eller barn ska se vad du beställt. Då kommer paketet diskret till ditt närmaste ombud och du får sms avisering när det finns att hämta.

Leveranstid

Eftersom samtliga av våra varor finns i lager för omgående leverans från vårt egna lager i Borås kan vi erbjuda branschens snabbaste leverans!

Beställ innan kl 13 vardagar och din order lämnar oss samma dag och når dig dagen efter (undantag Norrland)! Varor skickas varje dag måndag till fredag. Då vi till största del använder oss av posten som logistikpartner borgar detta för snabba, diskreta och säkra leveranser. Allt för att du ska få dina roliga nya leksaker innan helgen!

Normal leveranstid är inom 24 timmar från att vi skickat din vara. I vissa fall kan posten behöva 48 timmar på sig. Mycket skrymmande varor som stora dockor eller leksaker på 10-20 kg kan ta någon dag lägre tid då dessa skickas med UPS.

Alla varor skickas som paket och mindre försändelser kommer direkt hem i brevlådan. Är paketet lite större hamnar det hos ditt närmsta postombud. Ett SMS skickas till din mobil som talar om vart paketet finns ihop med en kod som du använder för att hämta ut paketet. Alla kollinummer skickas via mail till dig när paketet är på väg till dig. UPS-paket levereras direkt hem till dig efter UPS kontaktat er och ni bestämt dag och tidpunkt då ni vill ta emot leveransen. 

Samtliga paket från Box2You skickas i diskret emballage där varan är väl förpackad och där det inte framgår vad det innehåller. Avsändaren är också diskret och kan ej avslöja vad paketet innehåller!

Allt för att du ska känna dig trygg att handla dina spännande leksaker av oss!

Alla varor skickas i antingen vita bubbelpåsar eller helt bruna kartonger. 

Avhämtning

Bor du i Borås med omnejd är du välkommen att hämta din order direkt hos oss. Kanske kommer du på att du vill ha något med kort varsel och inte vill vänta på att få den levererad via posten? 

Lägg din order via webshoppen och meddela oss direkt därefter att du i stället vill hämta den på plats hos oss. Vi ser då till att din order ligger packad i en kasse färdig att hämta när du kommer till vårt lager. Vi finns på plats måndag till fredag 9-15 för avhämtning.