Panthra - Shaka Wand Vibrator

  • Produktnummer: PAN007
  • 699 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Panthra - Shaka Wand Vibrator

Från det nya lyxmärket PANTHRA kommer här en Wand som kommer ta dig till nya höjder!

Likt övriga artiklar är även denna leksak smakfullt designad i leopardmönster. Dess svarta färggivning tillsammans med det guldiga mönstret liknar inget annat i din leksakslåda och kommer väcka ditt inre djur till liv för många sköna orgasmer framöver.

Utöver leksaken medföljer även en praktisk förvaringsväska i samma läckra design så att du alltid kan ha med och förvara din nya favorit-leksak.

Shaka Wand Vibrator är en fullstor uppladdningsbar wand perfekt för dig som kräver rejäla vibbar och inget litet surr för att komma skönt är detta helt rätt produkt för dig!

Den inbyggda vibratorn i toppen på staven ger ifrån sig MYCKET starka, kraftiga och tysta vibrationer. Huvudet är dessutom helt böjligt så att du kan hitta en position som gör de extra skönt för just dig! Allt styrs enkelt genom knapparna på mitten av staven där du även hittar möjligheten att välja mellan inte mindre än 5 hastigheter och 3 program. Välj t.ex. pulserande, eller stegrande vibrationer som kan reta dig till orgasm på ett ögonblick.

Till skillnad från många andra liknande stavar behöver denna inte anslutas till vägguttaget för att fungera utan laddas enkelt via USB i dator eller vägg. Ladda den över natten (ca 6 timmar) och du har en mycket kraftfull stav som dessutom är helt sladdlös!

Så gillar du starka, kraftiga vibrationer och vill ha en vibrator som varar länge - då är detta rätt stav för dig.

Längd: 28 cm

Diameter Huvud: 55 mm

Laddkabel & väska medföljer.

Stänksäker


Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha