PDX Perfect Ass XL Masturbator

  • Produktnummer: RD617-21
  • 2 990 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

PDX Perfect Ass XL Masturbator

Superläcker rumpa i liggande position, naturlig storlek med inbjudande små blygdläppar!

Absolut verklighetstrogen lösrumpa - Perfect Ass XL från PDX Plus med stora stjärthalvor och vagina- och anusöppning. De båda tajta, elastiska lustkanalerna har utpräglade lustknottror och räfflor i olika struktur - för en spännande variation. Det hud liknande Fanta Flesh materialet ser ut som äkta hud och känns även så mjuk och sammetslent. Absolut verklighetstrogen!

Den massiva torson ligger säkert på alla släta ytor och kan till och med penetreras utan att man behöver använda händerna. Lustkanalerna är förbundna med varandra för att förenkla rengöringen.

De båda lustkanalerna har stimulerande räfflor och noppor som ger en intensiv massage vid varje stöt. Rumpan väger 6,5 kg och ligger säkert på en slät yta utan att halka. Lätt och smidig att göra rent - bara att skölja.

Ta en titt på hennes perfekta rumpa och den perfekta musen så vet du varför vi kallar henne Perfect Ass! Den ser inte bara otroligt ut; det känns så realistiskt att du faktiskt kan glömma vad du knullar! Tillverkad av Pipedreams prisbelönta Fanta Flesh TPE, härmar denna utseendet och känslan av naturlig hud för otrolig realism och explosiva orgasmer.

Storlek: 35 x 20x 41 cm

Vikt: 6 kg

Märke: PDX Plus

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha
NÄSTA MÅNAD