Dicktator Extreme Sex Machine

  • Produktnummer: AF584
  • Ord. pris 11 990 kr
  • 5 990 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Dicktator Extreme Sex Machine

Dicktator är den optimala sexmaskinen för dig som vill bli penetrerad hårt och precis så länge du själv vill! En rejäl sexmaskin som ger dig oändliga möjligheter både när det gäller sexställningar men även hur du själv vill bli tagen. Har du drömt om att bli tagen hårt i timmar utan avbrott? Eller drömmer kanske du om att bli helt tillfredsställd medan du har dina händer och fötter bundna och där du är helt hjälplös i lockande bondagelekar? Denna maskin fungerar lika bra för att tillfredsställa en person som för lekar tillsammans med din partner. 

INFO OM MASKINEN:

Denna mångsidiga sexmaskin gör att du kan förvandla alla rum och möbler till en personlig sexstation! På egen hand eller med en partner är Dicktator redo att ta dig i vilken position som helst - med din valda hastighet.

På mindre än 5 minuter kan du enkelt montera den här sexmaskinen, justera höjden längs stativet, såväl som vinkeln för att trycka upp till 300 grader. De kraftfulla slaglängderna sträcker sig från 1,3 cm till 7,6 cm och du kan med en fjärrkontrolls hjälp ändra hastigheten på kraften från 1 slag / sekund upp till 3 slag / sekund.

Den inkluderade dildon skruvas enkelt fast på sexmaskinens arm. Det realistiska materialet är kompatibelt med både silikon och vattenbaserade glidmedel. En Vacuum-Grip-adapter ger dig också möjlighet att byta ut dongen med andra kompatibla vaginala eller anala tillbehör.

Ramen på denna sexmaskin är gjord av starkt, slitstarkt stål så att det kommer att hålla genom många vilt erotiska dagar och nätter. Den breda, robusta basen innehåller gummistöd för att öka stabiliteten och minska buller vid alla intensiva akter. Denna maskin är dock också kompakt och lätt för enkel förvaring och manövrerbarhet.

Dicktator kan enkelt monteras på Obedience Sex Bench (ingår ej - säljs separat). Monteringsarmen är helt justerbar i längd eller kan tas bort helt. Den här maskinen gör att du verkligen kan förvandla vilket utrymme som helst till en sexgrotta utan dess like.


Mått:

Stativet är 87 cm i höjd med en bas på 35 cm. Anslutningsfästet är 54,5 cm långt. Trycklängden justeras från 1,3 cm till 7,6 cm.

Dildon är 17,8 cm lång och 5,1 cm i diameter.

Material: Stål och ABS. Dildon är gjord av TPE.

Strömkabel ingår. Innehåller insexnyckel och maskinsmörjmedel.


OBS! Sexlydnadsbänk säljs separat.

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha